Aziatisch koken

 

Start Aziatisch koken Complete rijsttafel Cursussen Nieuwe cursus Aanmelden Groepsreizen Fotoalbum Recepten

leder land heeft zijn eigen cultuur en zijn Gastronomie, zo ook in Nederland. Maar wij gaan het hebben over de Aziatische keukens van landen zoals; Thailand, China, Japan, Vietnam, Indonesia. lederen kan zijn eigen gastronomie op zijn niveau wel aan, er komt echter meer bij kijken om de keuken van elders te leren. Maar onder vakkundige leiding kunt ook U Aziatisch koken leren. Een van de oudste uitheemse keukens die al sinds 16- eeuw bij veel Nederlanders bekend is ! "de Indonesische keuken" Dit komt met name door de vroegere kolonisatie van Indie. Indonesia heeft een culinaire keuken die wordt gekenmerkt door een geheel eigen scala aan samenstellingen van kruiden & specerijen. Om echt goed Indonesisch te koken is een gedegen kennis van onder meer die samen­stellingen vereist, ook heeft men nodig de kennis van de bereidingsmethode. Deze twee te samen vormen de succesformule van het Indonesisch koken, dit is een manier van koken die niet zo maar uit een kookboek te leren is.Dank zij enkele mensen uit Indonesia, (een land bestaande uit 1766 eilanden die te samen een natie vormen ook wel genoemd de gordel van smaragd)is deze kookkunst ook bij ons bekend.Na een jarenlange opleiding beheerst ons team van cursusleider en assistenten deze verfijnde kookkunst ook.

A.A.K. Indonesia:

Draagt haar kennis van het authentiek Indonesisch koken over in haar kookcursussen aan U. In die cursus wordt er nauwlettend op toe­gezien dat in de wijze van bereiden en samen­stellen van de gerechten de authenticiteit wordt nagestreefd.

Start ] [ Aziatisch koken ] Complete rijsttafel ] Cursussen ] Nieuwe cursus ] Aanmelden ] Groepsreizen ] Fotoalbum ] Recepten ]