Complete rijsttafel

 

Start Aziatisch koken Complete rijsttafel Cursussen Nieuwe cursus Aanmelden Groepsreizen Fotoalbum Recepten

De kwaliteit van de lessen is in overeenstemming met de HACCP en de sociale hygiŽne gewaarborgd. Tevens komt dit overeen met de hoge normen die wij ons ten aanzien van het koken op Indonesisch vlak gesteld hebben. Het niveau van de cursussen is afgestemd op mensen die geen of weinig ervaring met Aziatisch koken hebben. Dit overigens weerhield mensen van Aziatische afkomst met enige ervaring van het Aziatisch Koken !er niet van om aan onze cursussen deel te nemen om middels deze weg hun kennis uit te breiden.Iedere! Net zolang tot de cursisten de feeling voor het Aziatisch koken machtig zijn. en deze vervolgens mee naar huis nemen! dit bespaard u de dag erna het koken. In iedere les wordt er aandacht besteed aan de theorie en de praktijk, dit zijn twee verschillend dingen die zonder elkaar niet kunnen.

U leert ondermeer de bereiding van:

Sate, Nasi goreng Djawa, atjar tjampoer, Sambal goreng ajam, babi ketjap, sambals, en vele andere gerechten.

Aan het eind van de eerste cursus zijn de cursisten al in staat zelf een voortreffelijke rijsttafel bestaande uit 20 of meer gerechten te bereiden.

Start ] Aziatisch koken ] [ Complete rijsttafel ] Cursussen ] Nieuwe cursus ] Aanmelden ] Groepsreizen ] Fotoalbum ] Recepten ]