Groepsreizen

 

Start Aziatisch koken Complete rijsttafel Cursussen Nieuwe cursus Aanmelden Groepsreizen Fotoalbum Recepten

De stichting organiseert ook culinaire groepsreizen naar IndonesiŽ, met name worden eilanden zoals Java, Bali, Lombok aangedaan, tijdens deze reizen komt het culinaire deel maar ook het toeristische deel ruim aan de orde.

Dit is de ideale manier om aansluitend aan een cursus het culinaire ter plekke te kunnen proeven en uitgebreid van genieten.

Bij tijdig overleg is bet zelfs mogelijk om wensen of aanpassingen te maken in bet reisschema en of excursies.

Deze reizen worden gemaakt bij voldoende deelname. Ook andere ge'interesseerden die niet deelnemen aan een van onze cursussen, kunnen profiteren van en deelnemen aan onze laag geprijsde groepsreizen.

Mensen van onze stichting hebben al jaren ervaring in bet organiseren van deze groepsreizen, er worden dan ook vele afspraken rechtstreeks gemaakt met organisaties in IndonesiŽ, o.a. vliegtickets, boeken, hotelboekingen, excursies, enz.

Voor info omtrent deze groepsreizen kunt u zich telefonisch wenden tot onze voorzitter van onze stichting ( 0495 538338 ) of vraag tijdens de cursusavonden aan onze staf o.a. cursusleider en assistent-cursusleiders.

Start ] Aziatisch koken ] Complete rijsttafel ] Cursussen ] Nieuwe cursus ] Aanmelden ] [ Groepsreizen ] Fotoalbum ] Recepten ]